EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:.

- Jual / Baikpulih & Naik Taraf PC dan Laptop - Perkhidmatan Internet - Printing - Networking... Hubungi Kami @ 0127584656 - Sekitar Kota Tinggi

 
About Me

Name: adee @ SiR QiErA @ qiera
Home: Kota Tinggi / Batu Pahat, Johor, Malaysia
About Me: simple guy with a happy family... www.myteam.freeforums.org
See my complete profile
My Facebook



Me Myself
Image Hosted by PixsUP.com
EVONET SERVICES

Image Hosted by PixsUP.com

Masa Mencemburui Kita

Menghitung Hari
Sumber Inspirasiku

PERMATA HATIKU

30 Cursors For Windows XP
Friday, July 31, 2009


30 Cursors For Windows XP

Download : 10.65 MB.


http://www.mediafire.com/?gkb2qjmdztg

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 10:42 PM   0 comments
The Killing Room 2009 DVDRip

Four individuals sign up for a psychological research study only to discover that they are now subjects of a brutal, classified government program.


http://www.mediafire.com/?ghnddtq4dzm
http://www.mediafire.com/?mjznzdmtmzh
http://www.mediafire.com/?nmmzfgmzoxc
http://www.mediafire.com/?2qyoz5yii1z

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 5:25 PM   0 comments
Yasmin Ahmad Sebenarnya Lelaki?
Monday, July 27, 2009



Terkejut gak bila baca kosmo arini..tajuk ni kat muka depan sekali..masa dengar kat Berita TV3 pun diorang sebut 'allahyarham'...napa x sebut 'allahyarhamah'???

Sebenarnya dah lama aku dengar desas-desus yang menyatakan pengarah filem Talentime, Yasmin Ahmad ini merupakan seorang lelaki sebelum ini. Khabarnya Yasmin Ahmad dilahirkan sebagai seorang khunsa (mempunyai kedua-dua jenis kemaluan).

Namun kerana nalurinya lebih kepada seorang perempuan, akhirnya Yasmin Ahmad telah memilih untuk menjadi seorang wanita. Mungkin benar atau mungkin gosip ini hanyalah rekaan mereka-mereka yang ingin menjatuhkan pengarah berbakat besar ini.

Namun jika anda berminat untuk melihat gambar dan cerita lanjut Yasmin Ahmad sebelum memilih untuk menjadi seorang wanita (khabarnya namanya ketika itu ialah Zulkifli Ahmad) cari paper KOSMO harini,muka depan lagi.Kalau bohong takkan KOSMO berani keluarkan citer ni..mau kena saman 50 juta nanti...Apapun ni semua takdir Allah.Kalau benar arwah ni khunsa, tu takdir dia..mehla kita sedekahkan Alfatihah utk arwah..huhu..tahun ni xdelah iklan petronas yang sedih2 yer...kalau nak tgk gambar sekitar pengebumian arwah, KLIK SINI.

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 9:47 PM   0 comments
Malam Pertama Di Alam Kubur [VCD]
Sunday, July 26, 2009

Sinopsis :
Kematian, sesuatu yang selalu menjadi kata kunci, baik kata kunci yang mewakili akhir episode kehidupan manusia di dunia, maupun kata kunci berbagai nasihat yang menghunjam dalam hati. Tiap hari jutaan manusia antri menuju ke kuburan. termasuk anda sendiri. seberapa siapkah diri anda..? kematian akan datang dengan tiba-tiba merengut dengan paksa tanpa melihat apakah anda sehat atau sakit.

Dalam VCD ini pun dikisahkan seorang gadis berusia 18 tahun yang telah meninggal dunia, dan ketika itu ayahnya hendak membongkar kuburannya yang sudah dikubur selama 3 jam. Namun apa yang terjadi saudaraku,,, mayat si gadis tersebut amat sangat mengerikan seolah telah mengalami siksa kubur yang sangat berat. Rambut yang hitam,,, tiba-tiba berubah menjadi putih,,, matanya membelalak, di bagian wajahnya seperti ada yang memukul dari belakang sehingga di bagian hidung dan mulut keluar darah segar...

Sesungguhnya pintu taubat sentiasa terbuka, dan sesungguhnya Yang Esa itu Maha Pengampun..selagi udara masih mampu disedut danselagi nikmat dunia masih kita ratah, jgnlah kita lupa akan kewajipan kita...Sudah terlambat, tapi masih belum terlewat saudara2ku...insaf dan bertaubatlah selagi taubat kita masih diterima...

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 11:03 PM   0 comments
StyleFolder v1.0.3
Saturday, July 25, 2009

Selamat pagi semua...di pagi yang indah ni di kala semua orang kat umah ni dah tido aku nak share kan dgn korang satu soft yang simple..soft ni guna dia utk letak background kat folder pada pc/laptop korang..xyah pening2 nak edit guna command kat notepad...guna jer soft ni...amik kat mana guys??? mestilah kat evonet kan...

StyleFolder tool for quickly costumize looks of selected drive
or folder. You can costumize background, icon, text
color and Info tip. It designed for free, easy and handy to use.
All costumizing preview and setting will displayed on one
screen.


Version: 1.0.3
Developer: Xaviorsoft Studios
License: Freeware
Price: Free
Size: 1.06 MB
OS: Windows 2000/NT/XP/Vista

DOWNLOAD

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 1:37 AM   0 comments
Malaysia Vs Manchester United
Thursday, July 23, 2009

Kepada peminat Malaysia & Manchester United yang tertinggal / tak dapat @ tak sempat nak tengok...ha ni aku bagi...

Rakaman Video Malaysia Vs Manchester United sempena
Asia Tour 2009 pada 18 & 20 Julai 2009
Bro Fauzibest @ syok.org dah tlg uploadkan ke mediafire supaya semua mudah untuk mendownload...enjoy...jgn lupa bg komen or ucap terima kasih yer...jgn tau sedut jer..

Apa tggu lagi...sedut la... kat mana??? Evonet ah....

http://www.mediafire.com/?djcfzfjmmmm
http://www.mediafire.com/?dlydkue1mzb
http://www.mediafire.com/?zw0jmi2lygd
http://www.mediafire.com/?muznn2ilbzw

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 1:10 AM   2 comments
Kalimah Syahadah (2009) Astro rmvb (MediaFire)

Jom kita layan drama plak...cambest ah plak aku tgk kat astro..korg download and layan ah sendiri...semestinya kata mana??? pandai....Evonet ah...

Synopsis:

Mengisahkan Pak Abu seorang yang alim jugak la, tapi jenis alim yang suka buat dosa. Ha? camna tu. Pak Abu ni ada kedai runcit. Jadi sesiapa yang berhutang dengan dia, lambat bayar satu bulan ja, terus kena bunga sekali ganda jumlah yang dipinjam. Dia jugak jenis yang suka riak bila menderma. "Aku derma untuk 'moreh' sebab nak nama aku disebut tiap tiap malam. kalau hari raya nak buat apa..skali saja". Camtu la kata Pak Abu lakonan mantap Nasir Bilal Khan. Pak Abu ni dia macam berkenan kat Elly Mazlein yang melakonkan watak perempuan baik a.k.a suci isteri kepada seorang mubaligh. Suami dia kuat beragama dan mereka tak kisah hidup susah. Satu hari, Pak Abu telah menodai kesucian Elly Mazlein ni. Pastu si suami tadi pegi berjumpa Pak Abu soh dia mengaku.

Last skali, si Suami mati dengan keadaan yang baik. tapi time orang ramai sedang baca yasin kat dia, dengan tetiba ada cahaya putih menyeliputi badan si suami dan terus saja mayat si suami tadi tu hilang. Pastu Pak Abu pon dengan bongkaknya selepas kejadian itu bercerita kepada kawan kawan dia, "Orang jahat, memang la mati macam tu.." "Engko orang tgklah mayat aku nanti macam mana..", lebih kurang macam tu la dialog dia. So seperti diduga Pak Abu mati dalam keadaan mengaibkan..jadi selamat mendownload!

Genre: Agama | Drama

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 1:01 AM   0 comments
Photoshop CS4: Top 100 Simplified Tips & Tricks

Visual | 2009 | ISBN: 0470442549 | 292 pages | PDF



Item Description:
Beyond-the-basic techniques show you how to take your Photoshop CS4 skills to the next level
With more than 4 million users worldwide, Photoshop is the world-standard image-editing solution for print and the Web and the CS4 release promises exciting new creative possibilities for adventurous Photoshop users.


Packed with 100 cool and useful tips and tricks, this visual tutorial investigates the bells and whistles that come with the new CS4 release.


Features full-color screen shots, step-by-step instructions, and updated photo examples all aimed at elevating your Photoshop skills to new heights


Download : 34.57 MB.



http://www.mediafire.com/?nzrxxgocqmw

credits to : fakhrulfbi @ www.myteam.freeforums.org
[gudang movie & software free]

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 12:55 AM   0 comments
Pocong gemparkan Felda Jengka 4
Tuesday, July 21, 2009

KELIBAT putih yang dirakam Abdul Rahman menggunakan telefon bimbit yang didakwanya hantu pocong di Jengka 4.

Berita penuh KLIK SINI

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 12:39 AM   0 comments
Malaysian Radio! V3
Sunday, July 19, 2009

Info :

# Alternative way to hear streaming radio using fully control by media player.
# Add Lite skin with adjustable colour.
# Add update link!
# Add Playback features.
# Add Media player visualization
# Add Lock Position.
# Add always on Top.
# Add link for donation.

Download :

http://www.mediafire.com/download.php?gjewzm2yznd

http://www.savefile.com/files/2157657

*Thank you so much for the creator of this piece of work...

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 10:09 PM   0 comments
Maut DVDRip (2009)

Filem Melayu terkini datang lagi...semestinya di evonet...enjoy the lanun guys...sapa2 yang pakai broadband celcom kerajaan tu pelan2 kayuh kay..kesian korang...tu bukan BROADBAND...tu lebih sesuai kita panggil BERUKBAND... :)

Download :

http://www.mediafire.com/?tmn2wojknru
http://www.mediafire.com/?kyuyuz4yltm
http://www.mediafire.com/?2zgtyme3wmn
http://www.mediafire.com/?wzdizzlgztz
http://www.mediafire.com/?vgyz2otyzw2
http://www.mediafire.com/?tmjimytm1ml
http://www.mediafire.com/?dqdrmdwzykm
http://www.mediafire.com/?lbmnunutmmw

*original ripped by karl@jiwang and to Xbane@myteam

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 12:16 AM   0 comments
Quran Reciter Full beta 1 + 114 surah mp3
Wednesday, July 15, 2009

Salam semua...dah nak dekat bulan Ramadhan Al Mubarak ni aku nak share dgn korg sumer satu benda yang dapat memberi manfaat pada kita semua..sambil2 online tu bleh ah layan alunan ayat2 suci ni sambil2 menunggu waktu berbuka puasa kan..

Quran Reciter Full beta 1 + 114 surah mp3 with malay translation

* Complete Quran Recitation of Sa'd Al-Ghamdi
* Display of Arabic text and 3 different English translation of the
recited verse.(Picktal, Yusuf Ali and Shakir)
* Yusuf Ali Commentary and English Transliteration.
* Quran Translations in 24 languages. (Azerbaijani, Bosnian,
Chinese Simplified, Chinese, Dutch, Finnish, French, German,
Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Malayalam, Malaysian,
Persian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swahili, Tamil, Thai,
Turkish, Urdu)
* Two different modes, Range Mode (for reciting a set of verses) and
Verse Mode (for reciting verse by verse)
* Word by Word meaning display for Amma Juz' (Sura 78 to 114)
* Recitation can be configured to recite a set of verse any number of
times for memorisation (Press Ctrl+R for recitation option)
* Completely linked with the quran index available at

www.quran-hadith-index.com .

* Quick verse navigation : Press "S" followed by sura number and
"V" followed by Verse number to Navigate to a particular verse
* First completely free Quran software in Internet with full Quran Audio

Download :

http://www.mediafire.com/?ijjhjhdojmn
http://www.mediafire.com/?mlygjaqtmjn
http://www.mediafire.com/?jmehyezonty
http://www.mediafire.com/?zgkmkgwrgrz
http://www.mediafire.com/?mzdm3mzqyng

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 10:45 AM   0 comments
Kami Blogger [ 758 ]
Jom Borak!!
Previous Post
Archives
Links Terhebat
© 2009 EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:. Adee with love adLeeN Amjad