EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:.

- Jual / Baikpulih & Naik Taraf PC dan Laptop - Perkhidmatan Internet - Printing - Networking... Hubungi Kami @ 0127584656 - Sekitar Kota Tinggi

 
About Me

Name: adee @ SiR QiErA @ qiera
Home: Kota Tinggi / Batu Pahat, Johor, Malaysia
About Me: simple guy with a happy family... www.myteam.freeforums.org
See my complete profile
My Facebook



Me Myself
Image Hosted by PixsUP.com
EVONET SERVICES

Image Hosted by PixsUP.com

Masa Mencemburui Kita

Menghitung Hari
Sumber Inspirasiku

PERMATA HATIKU

Soalan PTK Online...
Tuesday, April 21, 2009
Salam semua warga pendidik...Ni aku ada satu berita gembira untuk korang semua cikgu2 yg sengkatan dgn aku...tadi masa aku merayau2 kat alam maya ni aku terjumpa ah benda ni...kat dua2 site ni ada banyak set2 soalan PTK online yg korg boleh cuba jawab untuk memahirkan diri korang..manalah tau kalau dapat 4,4 dapat ah naik gaji yer tak..kalau dah dapat 4,4 dan dapat kenaikan gaji tu jgbn ah lupa 'ucap terima kasih' dan 'belanja makan' yer..kalau korang nak try test gi kat links nie...

PTK ONLINE 1

PTK ONLINE 2

GOOD LUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 11:23 PM   0 comments
Jam Idaman Ku....
Wednesday, April 15, 2009
Huhuhu...this is one of my desired watch ever...memang tangkap lelehtgk jam ni...hai x tau ah tercapai ke tak nak pakai jam ni satu harinanti...entahkan esok..entahkan lusa...entahkan x dapat terus...tapi kalau aku beli jam ni nanti...mmg aku cakap dg Mam beli jam kat pasarmalam jer...kalau dia tau beli yg ori,mau perang dunia bila dia dgr hrganya nanti...









Monaco

Automatic Chronograph

Dial with applied hour-markers; name Monaco in white varnish.

Polished, nickel-plated hour and minute hands.

Square steel case with alternate fine-brushed and polished steel finishes.

Perspex crystal.

Fluted crown for easy winding.

Water-resistant to 30 meters (100ft).

Strap of black or brown calfskin. Also available in black, brown or blue (Steve McQueen's Monaco) genuine crocodile. Folding buckle in polished steel with push-buttons.

Elapsed and total time chronograph functions, 12-hour, 30-minute and 60-second register.

TAG Heuer Calibre 17 automatic movement.

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 12:28 AM   0 comments
Microsoft Office 2007 Enterprise - USB Edition
Saturday, April 11, 2009

Description:
This is a portable edition of Office 2007 Enterprise that can be loaded onto USB and be carried anywhere.

Includes:

* Microsoft Office Word 2007
* Microsoft Office Powerpoint 2007
* Microsoft Office Access 2007
* Microsoft Office Excel 2007
* Microsoft Office Picture Manager 2007
* Microsoft Office Clip Organiser 2007
* Microsoft Office Diagnostics 2007

Mediafire
http://www.mediafire.com/?12evgy0smfi
http://www.mediafire.com/?mj4l2mgxxma
http://www.mediafire.com/?mexnmm6vyzv

Rapidshare
http://rapidshare.com/files/178403973/Off_ice2k7USBEdtion_SC.part1.rar
http://rapidshare.com/files/178403930/Off_ice2k7USBEdtion_SC.part2.rar
http://rapidshare.com/files/178403787/Off_ice2k7USBEdtion_SC.part3.rar

Megaupload
http://www.megaupload.com/?d=0AKGU5AN
http://www.megaupload.com/?d=AUUN29Y7
http://www.megaupload.com/?d=463C6M87

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 9:56 AM   0 comments
Avira Antivir Premium 2009 ( Version 9 )
Wednesday, April 8, 2009

Avira Premium terbaru Version 9 dengan license sah sehingga bulan 10/2011..Aku dah cuba install sendiri kat laptop adik aku, dan memang benar sah sampai tahun 2011.. Tapi, tak dapat dijamin lah kan..Harap2 benarlah sampai tahun 2011..Jangan lupa masukkan HBEDV.KEY yg disertakan semasa install....Bagi yg berminat,sila ~SEDUTTT~

DOWLOAD KAT SINI YER ADIK2...

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 6:09 PM   0 comments
Makmal Komputer Sekolah / Office Kena Block
Tuesday, April 7, 2009
Salam semua....hari ni masa kena gi kursus secara mendadak...Dah sampai sekolah baru PAR bgtau kena gi kursus English...Ah sudah...tapi aku pegi gak demi kepentingan anak bangsa dan negara...

Masa kat kursus ni ah, borak dgn rakan2 ramai yg merungut line internet (schoolnet) kat makmal komputer sekolah xleh masuk byk website yg 'bguna'...heheh...kesian gak kat korang ni...actually mudah je nak settle mende ni..FYI aku dah lama bypass line internet kat sekolah tu...kalau nak masuk site ????boy pun bleh...cuma aku xnak jer....

Oklah biar aku share dgn korg software tu...soft ni ringan jer, xperlu install pun..portable...nama soft ni Ultra Surf 9.3..korang bleh download kat sini...

DOWNLOAD ULTRA SURF 9.3

Senang jer nak guna, dah siap dlod..double click...apstu dia auto buka IE...kalau nak guna kat Firefox kena setting manual kat proxy firefox...Selamat mencuba dan selamat menikmati laman2 web yang selama ini terlarang di makmal komputer...Psstt...jgn bgtau GB tau...

nak movie free gi kat sini : www.myteam.freeforums.org

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 5:27 PM   0 comments
Di mana boleh cari ramai Melayu?
Monday, April 6, 2009
(contoh wanita 'Melayu" skarang, gambar sekadar hiasan..nak tgk lama2 lantak korang ah..)

Sorry la org2 Melayu... saya pun Melayu jugak... tapi rasanya mmg betul pun apa yg dikatakan dlm email yg saya dapat ni...tak gitu?

Di mana boleh cari ramai Melayu?

Di mana boleh cari ramai Melayu
Pastinya di Kelantan dan Terengganu
Dan juga di pasar malam dan pasar minggu
Di Akademi Fantasia dan Pesta Lagu
Di Jom Heboh orang Melayu berpusu-pusu
Di Sungai Buloh, pusat pemuilihan, dulu di Pudu
Dan di jalan, lumba haram, rempit tak berlampu
Dan di selekoh duit rasuah depa pun sapu
Di pusat serenti akibat ketagih dadah dan chandu
Di malam kemerdekaan dan malam tahun baru
Terkinja-kinja best giler menari macam hantu
Apa hobi orang Melayu
Terkenal dengan budaya malas dan lesu
Berlepak buang masa tak jemu-jemu
Atau baca majalah Mastika, Metro pasal cerita hantu
Tengok telenovela dari Filipina dan Peru
Berpusu-pusu pergi tengok pamiran hantu
Sambil makan junk food, kuaci dan muruku
Sibuk bercerita tentang Datuk K dapat bini baru
Apa pakaian Siti nak pakai itu yang nak tahu
Mana tak gendut berpenyakit selalu
Kalau nak berlagak melayu masih nombor satu
Asal bergaya sanggup makan nasi dan toyu
Boleh tak jumpa mereka di kedai buku
Atau di perpustakaan dan majlis ilmu
Atau ambil kelas kemahiran di hujung minggu
Ada tapi kurang sangat mereka di situ
Kenapa melayu jadi begitu
Nak salahkan siapa ibubapa atau guru
Pemimpin negara atau raja dulu-dulu
Ayat lazim di mulut ialah Melayu malas selalu
Nak harap Kerajaan saja membantu
Terutama sekali kontraktor kelas satu
Tak habis-habis gaduh nak jatuh siapa dulu
pasal jambatan senget atau siapa dia penghulu
Dan suka sangat dengan budaya ampu mengampu
Sampai bila kita nak tunggu
Bangsa Melayu jadi bangsa yang maju
BOleh! dengan beberapa syarat tertentu
Pertama dengan banyak menguasai ilmu
Kata nabi ikutlah Quran dan sunnah ku
AlQuran yang diturunkan 1400 tahun dahulu
tapi apa yang kita tahu, cuma baca bila nak halau hantu
...

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 4:57 PM   0 comments
Kami Blogger [ 758 ]
Jom Borak!!
Previous Post
Archives
Links Terhebat
© 2009 EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:. Adee with love adLeeN Amjad