EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:.

- Jual / Baikpulih & Naik Taraf PC dan Laptop - Perkhidmatan Internet - Printing - Networking... Hubungi Kami @ 0127584656 - Sekitar Kota Tinggi

 
About Me

Name: adee @ SiR QiErA @ qiera
Home: Kota Tinggi / Batu Pahat, Johor, Malaysia
About Me: simple guy with a happy family... www.myteam.freeforums.org
See my complete profile
My Facebook



Me Myself
Image Hosted by PixsUP.com
EVONET SERVICES

Image Hosted by PixsUP.com

Masa Mencemburui Kita

Menghitung Hari
Sumber Inspirasiku

PERMATA HATIKU

One drop perfumes black and white the latest one...
Tuesday, June 30, 2009

  • MEN Set 3

    1. Perfume 1: Inspired by Desire, Dunhill
    2. Perfume 2: Inspired by Hugo XY, Hugo Boss
    3. Perfume 3: Inspired by Dior Sport, Christian Dior
    4. Perfume 4: Inspired by Miracle Homme, L'Aquatonic
    5. Perfume 5: Inspired by White Musk for Men, Body Shop
    6. Perfume 6: Inspired by Diamonds for Men, Emporio Amani
    7. Perfume 7: Inspired by Sculpture, Homme
    8. Perfume 8: Inspired by Epiphany, One Drop Perfumes

    MYR 40.00

  • WOMEN Set 5

    1. Perfume 1: Inspired by Fairy Dust, Paris Hilton
    2. Perfume 2: Inspired by Flower, Kenzo
    3. Perfume 3: Inspired by Eau De, Givenchy
    4. Perfume 4: Inspired by Magnifique, Lancome
    5. Perfume 5: Inspired by Gardenia, Elizabeth Taylor
    6. Perfume 6: Inspired by Madame, Jean Paul Gaultier
    7. Perfume 7: Inspired by Pure Poison, Christian Dior
    8. Perfume 8: Inspired by Midnight Fantasy, Britney Spears

    MYR 40.00

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 8:46 PM   0 comments
One drop perfumes...
Monday, June 29, 2009


hanya setitik badan wangi sepanjang hari.pati minyak wangi tanpa campuran
alkohol dan air.sesuai digunakan semasa solat.diinspirasikan daripada jenama
antarabangsa.8 jenis wangian berlainan.penggunaan botol minature roll on yang
mudah dibawa.bauan yang dikenali ramai tanpa berbelanja ratusan
ringgit.sekotak hanya RM40 - 45.set terbaru (set hitam dan putih) dilancarkan
hari ini 29/6/2009 juga telah ada stok.COD area kota tinggi..

Call me : 0197406858 / 0197406848

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 8:12 PM   0 comments
Histeria 2009 DVDRIP MEDIAFIRE
Sunday, June 28, 2009



YO guys!!!! dah kuar dah...dari korg beli cd or dvd cetak rompak, baik korg dowload kat sini...free jer kualiti 10/10 same as dvd...x caye try ah....

DOWNLOAD IT HERE

Lepas tu join dgn HJsplit...

Credit goes to KARL from Jiwang Torrent And Nagoboro1 from Myteam@freeforums.org

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 1:35 PM   0 comments
Switching Back To NOKIA
Saturday, June 27, 2009

Salam sumer...selama lebih kurang sebulan lebih aku pakai iPhone...kini aku bertukar kembali pada NOKIA...kalau sebelum ni aku pakai 6680, now i'm one of the 5800 Xpress Music user...sebenarnya berat gak aku nak lepaskan iPhone tu..tapi dah ada member aku nak sangat..terpaksa lah aku jual gak..hehehe..nampaknya aku mmg serasi dgn NOKIA..diakui...5800 aku ni more user friendly compared tu my iPhone..kalau ada sesapa yg nak berkongsi soft or games 5800 ni bleh ah contact aku..dan kalau ada sesapa nak minta aku tlg installkan GARMIN GPS pun aku boleh buat...dpd korg bayar kat tokey kedai hp rm 25 - 120 baik korg belikan aku dunhill 20 jer...bleh kautim maa...

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 10:38 PM   0 comments
Cara mencari file lagu, software dan video di Mediafire
Monday, June 22, 2009
copy frasa di bawah dan kemudian paste ke google utk carian


site:mediafire.com mp3|wma|ogg "type your artist, album or song name here"

site:mediafire.com asf|rm|avi|mp4|wmv|flv "type your artist, album or video name here"

site:mediafire.com rar|zip|exe "Search Query Here"


ayat yang pertama tu utk cari lagu
yang kedua utk cari video
yang ketiga utk car software

Labels: ,

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 11:59 AM   0 comments
Mee Segera Ada Tanda Halal Tapi Berperisa BABI
Wednesday, June 3, 2009



AWAS

KURANG HAJAR KAN...ADA TANDA HALA TAPI'FRIED PORK FLAVOUR' ATAUPUN PERISA BABI GORENG...CAMNER TU...HARAP SUMER PEKA...MACAMNI NAK SALAHKAN SAPA???


posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 1:44 PM   0 comments
Kongsikan Celcom/Maxis/Digi Broadband Anda Dgn User Lain..
Tuesday, June 2, 2009

Mungkin ramai yang menganggap menggunakan wireless broadband seperti Celcom Broadband hanya boleh digunakan untuk satu komputer sahaja. Tetapi tanggapan itu silap kerana anda sebenarnya boleh berkongsi intenet sehingga 10 orang dengan hanya menggunakan 1 modem sahaja. Saya akan tunjukkan caranya untuk membuat networking tersebut.

Untuk membuat networking, satu komputer diperlukan untuk dijadikan server.. Komputer tersebut akan sambung kepada internet secara terus dan akan berkongsi talian dengan komputer lain melaui local area network (LAN).. Berikut adalah caranya......

KLIK KAT SINI....

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 4:13 PM   0 comments
Kami Blogger [ 758 ]
Jom Borak!!
Previous Post
Archives
Links Terhebat
© 2009 EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:. Adee with love adLeeN Amjad