EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:.

- Jual / Baikpulih & Naik Taraf PC dan Laptop - Perkhidmatan Internet - Printing - Networking... Hubungi Kami @ 0127584656 - Sekitar Kota Tinggi

 
About Me

Name: adee @ SiR QiErA @ qiera
Home: Kota Tinggi / Batu Pahat, Johor, Malaysia
About Me: simple guy with a happy family... www.myteam.freeforums.org
See my complete profile
My Facebook



Me Myself
Image Hosted by PixsUP.com
EVONET SERVICES

Image Hosted by PixsUP.com

Masa Mencemburui Kita

Menghitung Hari
Sumber Inspirasiku

PERMATA HATIKU

Soalan PTK Online...
Tuesday, April 21, 2009
Salam semua warga pendidik...Ni aku ada satu berita gembira untuk korang semua cikgu2 yg sengkatan dgn aku...tadi masa aku merayau2 kat alam maya ni aku terjumpa ah benda ni...kat dua2 site ni ada banyak set2 soalan PTK online yg korg boleh cuba jawab untuk memahirkan diri korang..manalah tau kalau dapat 4,4 dapat ah naik gaji yer tak..kalau dah dapat 4,4 dan dapat kenaikan gaji tu jgbn ah lupa 'ucap terima kasih' dan 'belanja makan' yer..kalau korang nak try test gi kat links nie...

PTK ONLINE 1

PTK ONLINE 2

GOOD LUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 11:23 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
Kami Blogger [ 758 ]
Jom Borak!!
Previous Post
Archives
Links Terhebat
© 2009 EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:. Adee with love adLeeN Amjad