EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:.

- Jual / Baikpulih & Naik Taraf PC dan Laptop - Perkhidmatan Internet - Printing - Networking... Hubungi Kami @ 0127584656 - Sekitar Kota Tinggi

 
About Me

Name: adee @ SiR QiErA @ qiera
Home: Kota Tinggi / Batu Pahat, Johor, Malaysia
About Me: simple guy with a happy family... www.myteam.freeforums.org
See my complete profile
My Facebook



Me Myself
Image Hosted by PixsUP.com
EVONET SERVICES

Image Hosted by PixsUP.com

Masa Mencemburui Kita

Menghitung Hari
Sumber Inspirasiku

PERMATA HATIKU

Makmal Komputer Sekolah / Office Kena Block
Tuesday, April 7, 2009
Salam semua....hari ni masa kena gi kursus secara mendadak...Dah sampai sekolah baru PAR bgtau kena gi kursus English...Ah sudah...tapi aku pegi gak demi kepentingan anak bangsa dan negara...

Masa kat kursus ni ah, borak dgn rakan2 ramai yg merungut line internet (schoolnet) kat makmal komputer sekolah xleh masuk byk website yg 'bguna'...heheh...kesian gak kat korang ni...actually mudah je nak settle mende ni..FYI aku dah lama bypass line internet kat sekolah tu...kalau nak masuk site ????boy pun bleh...cuma aku xnak jer....

Oklah biar aku share dgn korg software tu...soft ni ringan jer, xperlu install pun..portable...nama soft ni Ultra Surf 9.3..korang bleh download kat sini...

DOWNLOAD ULTRA SURF 9.3

Senang jer nak guna, dah siap dlod..double click...apstu dia auto buka IE...kalau nak guna kat Firefox kena setting manual kat proxy firefox...Selamat mencuba dan selamat menikmati laman2 web yang selama ini terlarang di makmal komputer...Psstt...jgn bgtau GB tau...

nak movie free gi kat sini : www.myteam.freeforums.org

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 5:27 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
Kami Blogger [ 758 ]
Jom Borak!!
Previous Post
Archives
Links Terhebat
© 2009 EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:. Adee with love adLeeN Amjad