EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:.

- Jual / Baikpulih & Naik Taraf PC dan Laptop - Perkhidmatan Internet - Printing - Networking... Hubungi Kami @ 0127584656 - Sekitar Kota Tinggi

 
About Me

Name: adee @ SiR QiErA @ qiera
Home: Kota Tinggi / Batu Pahat, Johor, Malaysia
About Me: simple guy with a happy family... www.myteam.freeforums.org
See my complete profile
My Facebook



Me Myself
Image Hosted by PixsUP.com
EVONET SERVICES

Image Hosted by PixsUP.com

Masa Mencemburui Kita

Menghitung Hari
Sumber Inspirasiku

PERMATA HATIKU

Switching Back To NOKIA
Saturday, June 27, 2009

Salam sumer...selama lebih kurang sebulan lebih aku pakai iPhone...kini aku bertukar kembali pada NOKIA...kalau sebelum ni aku pakai 6680, now i'm one of the 5800 Xpress Music user...sebenarnya berat gak aku nak lepaskan iPhone tu..tapi dah ada member aku nak sangat..terpaksa lah aku jual gak..hehehe..nampaknya aku mmg serasi dgn NOKIA..diakui...5800 aku ni more user friendly compared tu my iPhone..kalau ada sesapa yg nak berkongsi soft or games 5800 ni bleh ah contact aku..dan kalau ada sesapa nak minta aku tlg installkan GARMIN GPS pun aku boleh buat...dpd korg bayar kat tokey kedai hp rm 25 - 120 baik korg belikan aku dunhill 20 jer...bleh kautim maa...

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 10:38 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
Kami Blogger [ 758 ]
Jom Borak!!
Previous Post
Archives
Links Terhebat
© 2009 EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:. Adee with love adLeeN Amjad