EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:.

- Jual / Baikpulih & Naik Taraf PC dan Laptop - Perkhidmatan Internet - Printing - Networking... Hubungi Kami @ 0127584656 - Sekitar Kota Tinggi

 
About Me

Name: adee @ SiR QiErA @ qiera
Home: Kota Tinggi / Batu Pahat, Johor, Malaysia
About Me: simple guy with a happy family... www.myteam.freeforums.org
See my complete profile
My Facebook



Me Myself
Image Hosted by PixsUP.com
EVONET SERVICES

Image Hosted by PixsUP.com

Masa Mencemburui Kita

Menghitung Hari
Sumber Inspirasiku

PERMATA HATIKU

Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Negeri-Negeri Seluruh Malaysia Tahun 1430H/2009M
Wednesday, August 19, 2009

Salam semua...semalam sewaktu saya log in ke web http://www.bicaraguru.com saya ada terjumpa link ini yag di post oleh cikgu zack. disini kita boleh download waktu imsak dan berbuka puasa utk tahun ini...seluruh MALAYA punya tempat ada..pilih jer...jadi xyahlah korang tggu azan kat radio or tertanya2 hari ni buka pukul berapa??nak senang lagi korang downloa, print pastu tampal je kat meja makan...hehehe..settle...amat bguna mmandangkan puasa tak lama lagi dah kan...puasa yg kantoi thn lepas dah ganti belum??? hehehe..

link untuk download kat sini yer kawan2....

CUBA KLIK SINI

best kan....macam2 ada kat evonet ni...berbaloi-baloi.....

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 12:13 PM  
1 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
Kami Blogger [ 758 ]
Jom Borak!!
Previous Post
Archives
Links Terhebat
© 2009 EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:. Adee with love adLeeN Amjad