EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:.

- Jual / Baikpulih & Naik Taraf PC dan Laptop - Perkhidmatan Internet - Printing - Networking... Hubungi Kami @ 0127584656 - Sekitar Kota Tinggi

 
About Me

Name: adee @ SiR QiErA @ qiera
Home: Kota Tinggi / Batu Pahat, Johor, Malaysia
About Me: simple guy with a happy family... www.myteam.freeforums.org
See my complete profile
My Facebook



Me Myself
Image Hosted by PixsUP.com
EVONET SERVICES

Image Hosted by PixsUP.com

Masa Mencemburui Kita

Menghitung Hari
Sumber Inspirasiku

PERMATA HATIKU

PERHATIAN KEPADA SEMUA MUSLIMIN & MUSLIMAT!!!
Tuesday, October 14, 2008
Untuk pengetahuan semua muslimin muslimat... terdapat satu laman yang dipanggil wikiislam yang banyak membidas dan mencaci islam sendiri...
laman web tersebut ialah www.wikiislam.com
jangan kita biarkan laman2 seperti ini terus menyesatkan umat Islam..

Saya dah tengok. Allah.. dahsyatnya... saya pun sedih. dengki betul mereka tu.
Nabi Muhammad s.a.w. juga dikutuk... ada juga ilustrasi kartun yang tak patut.... :-|
ada satu tu, 100 questions to ask a muslim... punya lah banyak soalan... soalan2 yang ditanya orang-orang yang tak percaya apa erti Tuhan. macam tu lah jadinya.

Saya baru tahu bahawa wikiislam ini dipelopori oleh seorang laknat bernama ali sina...
dia juga telah menubuhkan suatu pertubuhan yang dipanggil faith freedom international... dalam websiteny www.faithfreedom.org... dia telah mencabar umat islam untuk membidas dakwaannya yang mengatakan bahawa Islam adalah palsu dan dia juga telah menghina Rasulullah s.a.w....
Dia mengajak para ulama; untuk berdebat dengannya tentang kebenaran Islam....
marilah kita doakan agar si laknatullah ini diberi azab yang setimpal...
wallahu a'lam

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 11:44 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
Kami Blogger [ 758 ]
Jom Borak!!
Previous Post
Archives
Links Terhebat
© 2009 EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:. Adee with love adLeeN Amjad