EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:.

- Jual / Baikpulih & Naik Taraf PC dan Laptop - Perkhidmatan Internet - Printing - Networking... Hubungi Kami @ 0127584656 - Sekitar Kota Tinggi

 
About Me

Name: adee @ SiR QiErA @ qiera
Home: Kota Tinggi / Batu Pahat, Johor, Malaysia
About Me: simple guy with a happy family... www.myteam.freeforums.org
See my complete profile
My Facebook



Me Myself
Image Hosted by PixsUP.com
EVONET SERVICES

Image Hosted by PixsUP.com

Masa Mencemburui Kita

Menghitung Hari
Sumber Inspirasiku

PERMATA HATIKU

Q10 [khusus buat sesiapa yg suka menulis]
Thursday, July 10, 2008
Satu produk baru berupa sebuah perisian komputer yang diberi nama Q10.

Apa yang menarik di sini ialah ia memberi kita kecepatan dan kecekapan dalam berblog atau menulis atau menaip.

Tidak melampau kiranya aku katakan ia mempercepatkan dan mempercekapkan penulisanku 4 kali ganda berbanding biasa. Dahsyat kan?

Rahsianya, perisian ini apabila di-run-kan, ia bertindak menggelapkan keseluruhan skrin dan menyahkan segala gangguan lain di PC kita terutama IM seperti YM, Skype, dan sebagainya.

Ia bertujuan untuk membantu kita supaya khusyuk dan tawadhuk dalam penulisan.

Jadi setiap kali kita run-kan perisian Q10 ini, kita tidak akan diganggu, sehinggalah penulisan kita siap sepenuhnya.

Untuk memastikan kita tidak melalut membabi buta, perisian ini dilengkapi dengan penggera (alarm) supaya kita terjaga dari “keghairahan” menulis.

Tak cukup dengan itu, ditambah lagi dengan bunyi mesin taip yang membuatkan kita rasa macam best jer semasa menulis.

Selain versi asas, ada disediakan versi ‘spell-checker‘ untuk penulis berbahasa Inggeris. (portable ada installable pun ada).

Senang cerita, aku memang rekomen sangat-sangat kepada semua para blogger yang banyak sangat nak kena maintain blog, atau para penulis yg bcita2 nak buat novel...agar menggunakan perisian yang cukup ringan dan penuh makna ini.

Nak download dan tau lebih lanjut mengenai Q10, gi kat sini ye...

http://www.baara.com/q10/
posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 2:49 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
Kami Blogger [ 758 ]
Jom Borak!!
Previous Post
Archives
Links Terhebat
© 2009 EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:. Adee with love adLeeN Amjad