EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:.

- Jual / Baikpulih & Naik Taraf PC dan Laptop - Perkhidmatan Internet - Printing - Networking... Hubungi Kami @ 0127584656 - Sekitar Kota Tinggi

 
About Me

Name: adee @ SiR QiErA @ qiera
Home: Kota Tinggi / Batu Pahat, Johor, Malaysia
About Me: simple guy with a happy family... www.myteam.freeforums.org
See my complete profile
My Facebook



Me Myself
Image Hosted by PixsUP.com
EVONET SERVICES

Image Hosted by PixsUP.com

Masa Mencemburui Kita

Menghitung Hari
Sumber Inspirasiku

PERMATA HATIKU

Alhamdulillah, segala puji bagi Yang Maha Esa...
Tuesday, January 8, 2008
Syukur pada Allah, EvoNet telah mula beroperasi pada 01 Januari 2008 dan majlis pembukaan rasmi pada 05 Januari 2008. Dengan berkat kesabaran dan kesungguhan aku, Yus dan abg Faizal akhirnya impian kami untuk berniaga telah tercapai..Letih dan pening kepala gak nak buka kedai ni.banyak yg kena settlekan..dari step mengemas, mengecat bertukang dan hingga ke networking sumer kami buat sendiri perlahan2..walau pun x tau,cuba gak sampai jadi...haa...bagi yg duduk area kota tinggi tu bleh ah singah2 di kedai kami ni.EvoNet menawarkan perkhidmatan internet ( rm 2.50 jer sejam..murah kan! ), baikpulih and naik taraf pc n laptop, ambil dan edit gambar @ video majlis kahwin dsb,serta macam2 lagi..nak tau lebih lanjut..contact evonet kay..

Labels:

posted by adee @ SiR QiErA @ qiera @ 11:04 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
Kami Blogger [ 758 ]
Jom Borak!!
Previous Post
Archives
Links Terhebat
© 2009 EvoNet, .:Menjual / Membaikpulih / Upgrade Komputer Baru &Terpakai Sekitar Kota Tinggi:. Adee with love adLeeN Amjad